TOKO

Nieuwe Brink 117-119
1404 KA Bussum

Openingstijden

Maandag – Dinsdag: Op afspraak
Woensdag – Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

Contact

shop@tokoliving.nl

Kom in contact

Get inspired

Bij Toko Living hebben we één belangrijk doel: jou inspireren om rust, eenheid en balans in huis te brengen. Daarvoor bieden we volledig interieuradvies en -ontwerp, maar ben je ook meer dan welkom in onze winkel.

Hulpvraag en brainstorm
Vanuit jouw hulpvraag gaan we samen brainstormen. Hoe leef je, wie leven er en hoe gebruik je je huis? Maar ook: wat vind je zelf fijne kleuren of waar kom je graag?

Moodboard
Alles start met een moodboard inclusief kleuren- en materialenplan. Vanuit daar ontdekken we samen wat je – stap voor stap – kunt doen of aan ons kunt overlaten.

Van kleuradvies tot een volledig interieurontwerp
Ga je met een kleuradvies zelf aan de bak of gaan we aan de slag met een volledig ontwerp? Alles is maatwerk en start met de moodboards.

Kom in contact
Wil je buiten openingstijden langskomen of een afspraak maken voor persoonlijk advies? Ik kijk ernaar uit om je te mogen inspireren. Goed om te weten! Omdat ik vaak aan tafel zit voor een nieuw droominterieur ben ik telefonisch minder goed bereikbaar. Laat een berichtje achter via het contactformulier of stuur een e-mail, dan plannen we samen een telefonische afspraak.

Liefs,

Jacobine