Bij Toko Living gaat het niet alleen om interieurs, het gaat om het leggen van een nieuwe ziel in jouw huis. Samen met jou gaan we op zoek naar de schatten van de wereld, op zoek naar items met ziel én gevoel. Elk element dat we kiezen, wordt doordacht geselecteerd met een specifieke intentie. Of het nu gaat om het creëren van warmte en sfeer, het toevoegen van een vleugje romantiek of het inbrengen van een stukje geschiedenis, bij Toko Living denken we aan alles.

PORTFOLIO

Blaricum

 

PROJECTINRICHTING MET EEN ZIEL

Vakantiepark Brinckerduyn, Appelscha (Overijssel)

 

Vakantiepark Weelderik, Hengelo (Gelderland)

 

Kantoorpand, Baarn (Utrecht)

Waar komt dit stuk vandaan? Wat is het verhaal erachter? Deze vragen vormen de basis van ons werk. We begrijpen ook dat jouw huis een weerspiegeling is van jouw levensstijl en wensen. Daarom luisteren we aandachtig naar jouw behoeften, zodat we een ruimte kunnen creëren die perfect aansluit op jouw leefstijl.

Of je nu op zoek bent naar enkele unieke accessoires of een volledig interieuradvies nodig hebt, bij Toko Living ben je aan het juiste adres. We streven ernaar om een kloppende en rustige basis te creëren waar je lange tijd van kunt genieten, een thuis dat aanvoelt als een oase van rust in de drukte van het dagelijks leven.

INTERIEUR ADVIES OP MAAT

Lijkt je dit interessant? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor met maken van een vrijblijvende afspraak in onze inspirational studio.