Ruilen & retourneren

Is uw aankoop niet helemaal wat je ervan had verwacht? Dat is jammer en vervelend!

Meld je retour binnen een week na ontvangst aan via de mail bij ronella@tokoliving.nl. Vermeld hierin je ordernummer en reden van retour.
Eventuele ruilingen kunnen we direct voor je reserveren om te voorkomen dat deze ondertussen uitverkocht raakt.
Je kunt jouw artikel(en) binnen 14 werkdagen na ontvangst, onbeschadigd en in originele verpakking, naar onderstaand retouradres sturen. Verzendkosten voor het retour sturen van een artikel(en) zijn voor jouw eigen rekening, mits wij een fout gemaakt hebben.
Afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

TOKO Living
t.a.v. Retouren
Nieuwe Brink 117
1404 KA Bussum

Retourzendingen zijn op risico van de koper. Dit houdt in dat Toko Living niet aansprakelijk is voor het beschadigen en/of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom altijd een verzendbewijs en bewaar deze tot de refund van jouw retouritems correct verwerkt is.
Natuurlijk mag je ook je pakketje komen brengen bij ons op kantoor. Dit is uiteraard gratis en nog gezellig ook. De koffie staat klaar!

Toko Living behoudt zich het recht voor om retourzendingen die buiten de gestelde termijn zijn aangemeld of verstuurd, of artikelen die niet in dezelfde staat verkeren als waarin ze zijn verstuurd, te weigeren.