LET US TAKE YOU ON AN INTERIOR JOURNEY

De tegels vertellen een verhaal van luxe en verfijning, elk oppervlak een canvas voor elegantie en stijl.Van unieke marmerpatronen tot de warme, aardse tinten van natuursteen, elk stuk draagt het verhaal van vakmanschap en perfectie.

Bij de Tile embassy vertegenwoordigen we niet alleen tegels; we vertegenwoordigen een wereld van mogelijkheden, waar elke tegel een verhaal verteld.

 269,00 2.367,20
 269,00 2.367,20
 269,00 2.367,20

Wij zijn de enige leverancier van Europa

De m2 prijs is 269 euro met een minimale afname van 3m2. Voor afname van >9m2, neem contact met ons op voor shop@tokoliving.nl.

Deze tegels hebben hun oorsprong in het oude Egypte, waar ze voor het eerst werden ontdekt en bewonderd om hun tijdloze schoonheid en vakmanschap. De unieke 3D-effecten die deze tegels creëren, voegen een extra dimensie toe aan elke ruimte, waardoor een gevoel van elegantie en luxe ontstaat. Met hun kenmerkende uitstraling roepen deze tegels het gevoel op van een verfijnde en weelderige omgeving.

De Lulu tiles geven een extra bijzonder effect aan je interieur. Mooie plekken waar de tegels perfect zouden passen zijn:

Badkamers
Keukens
Bar ombouw
Haardombouw
Koffie corner

Uniek in zijn soort

De mozaïektegels hebben hun oorsprong in het oude Egypte, waar ze voor het eerst werden ontdekt en bewonderd om hun tijdloze schoonheid en vakmanschap

Bekijk al onze tegels

Shop now